Производствена база и технологично оборудване

Фирмата разполага със собствена производствена база, находяща се в гр. Варна, кв. “Аспарухово”, м-ст “Боровец – север” за изработка на указателни табели и пътни знаци, стълбове и скрепителни елементи, както и други средства за организация и безопасност на движението; локални зали и оборудване за работа със светлоотразителни материали; зала за цифрова обработка; зали за апликация; склад за съхранение на светлоотразителните материали; склад за заготовки и склад за готовата продукция. В залите и помещенията за апликация е осигурен необходимият технологичен температурен режим от климатична инсталация.

Технологичното оборудване, с което работи фирмата при производството на пътни знаци, маркировка и табели e на водещи в тази област фирми.

Моделът е оборудван с най-новото поколение Epson DX7 печатаща глава с променлив размер на капката и в комбинация с всепризнатата революционна технология за печат с вълнообразен пас, предлагат на потребителя по-високи производствени скорости при безкомпромисно качество на отпечатъците. Моделът ValueJet осигурявт пълен комфорт на оператора и висока продуктова ефективност.
Mutoh ValueJet 1624X работи с последно поколение Eco-Solvent Ultra мастила, подходящи за производството на постери, пътни знаци, всякакви видове табели, POS и POP дисплеи, и транспортна реклама.

mutoh vj
Еко широкоформатен принтер MUTOH VJ1624X

Професионален режещ плотер с изключителна продуктивност и оптимизиран начин на работа. Ширината на рязане е до 137 см(54 инча), а част от възможните приложения са изработка на знаци за външни условия, рязане на специализирани светлоотразителни фолиа, брандиране на транспортни средства, рязане на пясъкоструйни гуми, гравиране, рязане по контур на външна реклама, етикети и стикери. Някой от отличаващите елементи на този модел:

  • Висока скорост на рязане -топ скорост от 1485 мм/с за максимална производителност
  • Голям натиск на рязане – максималната сила на рязане (до 5.88 N – 600 гр.), дава възможност за широка гама от приложения, чрез разширяване набора от медии за рязане, като например дебели шаблонни фолиа, пясъкоструйна гума, инженерни светлоотразителни фолиа и др.
  • Гаранция за водене на медия в голям дължина – 15 м дължина и точност на работа, поради наличие на кош и притискателни ролки с 3 различни степени на натиск, който поддържат медията
GRAPHTEC FC8600 130E
Режещ плотер GRAPHTEC FC8600-130E

MICROSTEP MASTERCUT използва иновативна система за контрол при машините за рязане. Системата е надеждна и лесна за управление. Модерният интерфейс предлага операционна конзола с touch-screen екран и няколко контролни панела с опции и екран за метрики.
Много добро качество на рязане заради наличието на двустранно синхронизирана осева система. Машината е предназначена за напълно автоматизирано рязане или рязане с окислително гориво с конвенционална плазма с висока точност на профили или за маркиране.

MICROSTEP MASTERCUT
Машина за плазмено рязане
MICROSTEP MASTERCUT – X3001.15P

Line Lazer 250 от серията на самозадвижващите се машини идеално приложими за работа в градски условия, паркинги, гаражи, летища и др. Този модел с две помпи за двукомпоненти бои в съотношение 98:2. Максимално работно налягане 230 бара, а системата HP reflective позволява на оператора да настройва електронно налягането на боята ,дължини на маркировъчни линии, режим на точкуване или на „паркинг“ режим. Фиксираните пистолетите на машината позволяват да бъдат демонтирани лесно и чрез дългите шлангове за боя, операторът да нанесе ръчна маркировка в това число фигури по шаблони. С тази машина могат да се нанасят машинно безвъздушно всички бои за хоризонтална пътна маркировка 1K, акрилатни и двукомпоненти бои 2K в съотношение 98:2.

linelazer v250mma 98:2
Маркировъчна машина LINE LAZER V250MMA 98:2

Компактна и маневрена машина за полагане на поризонтална пътна маркировка , оборудвана с две системи за боя – акрилатна и двукомпонентен шприц пластик в съотношение 98:2. Хидравлично задвижване и многодискова спирачна система за лесно спиране и паркиране. Кабина за управление на всички елементи. Висока видимост по време на маркиране на ръбовете по средата и по линия.  Лесен и удобен достъп до двигателното отделение за сервизиране. Отличен панорамен изглед при движение напред или назад. Моделът разполага с универсални помпи за впръскване, работещи еднакво добре на ниско и високо налягане.

hoffman h18-1
Маркировъчна машина Хофман H18-1
Хидравлична абкант-преса HARRIS HP BS
Хидравлична абкант-преса HARRIS HP BS
truck
извозваме готовата продукция до франко склада на възложителя със собствен специализиран транспорт