LED осветлението може да се имплементира към пътните знаци и другите съоръжения за контрол на трафика, за да се създаде по-добра видимост през нощта или при облачно време. Добавянето на светлини към стандартен знак за спиране, може да привлече повече внимание на претъпкания паркинг. 

По-голяма безопасност на пешеходците

Добавянето на LED пътни знаци към паркинга ви помага да защитите пешеходците, изпращайки сигнал до посетителите, че това е безопасна зона за разходка. С LED светлини, поставени в ъглите на знака, съобщението се осветява ярко, което улеснява четенето в облачен или мъглив ден. Знакът Стоп просто става по-авторитетен и ефектен, когато свети. Помага и поставянето на LED светлини върху други пътни знаци, пешеходни пътеки или знак за ограничение на скоростта на училищен автобус.

Поставянето на LED светлини около знаците за ограничаване на скоростта в районите около училищата, е полезно за напомняне на шофьорите да намалят скоростта си, когато присъстват деца. Колкото повече поставяте светлини върху табели около училището, толкова повече то ще предупреждава шофьорите, че трябва да внимават за пешеходците.

LED знаците са екологични

Светодиодните пътни знаци могат да бъдат захранвани със соларни панели. Слънчевата енергия постоянно се инфилтрира и интегрира с традиционните системи, поради енергийната си ефективност. Използването на слънчеви LED светлини позволява на вашата организация да публикува в своите маркетингови материали, че работи с по-екологични решения.

Обществото все повече насърчава опазването на околната среда и показва нарастваща подкрепа за устойчиви екологични решения. LED осветлението отговаря на тези стандарти поради осигуряване на ефективност на разходите, енергийна ефективност и дълготрайност. LED светлините обикновено имат дълъг жизнен цикъл и могат да бъдат рециклирани.

Къде LED знаците намират своето най-добро приложение?

Пешеходните пътеки стават много по-сигурни за пешеходците. Допълнителната сигнализация на пешеходните пътеки може да се модифицира според условията и видимостта. Възможно е да се използват премигващи диоди около маркировката и осветление на съпровождащите я пътни знаци. Такива инсталации се забелязват най-често около автобусните спирки или близо до училища и детски градини.

Магистралите също могат да станат по-сигурни, благодарение на LED сигнализацията. Съпровождаща светлинна сигнализация на знаците за ограничение на скоростта може значително да редуцира броя катастрофи. Това се отнася най-вече за случаите в които се извършва ремонтна дейност по пътната настилка.

LED табелите могат да се използват с бизнес цели. Ако управлявате ресторант или магазин и искате да привлечете вниманието на пешеходците, можете да си поръчате персонализирана, осветена с диоди табела с лого, надпис или пиктограма.

Операторите на сигнализиращите системи имат контроли за различни режими на осветление денем и нощем. Мигащите светлини могат да се регулират да мигат между 60 и 180 пъти в минута. Опциите за режим включват стандартен, ярък, импулсен и авариен.

Заключение

Малко биха моли да са причините да не изберете осветени пътни знаци. За тяхната изработка, монтаж и приложение се обърнете към професионалните услуги на Елит пътна сигнализация. За да получите оферта на добра цена, можете да ни пишете на посочения имейл или попълнете контактната форма.